Home

De firma Claessens NV, gevestigd te Hamme, is reeds meer dan 50 jaar actief als algemene bouwonderneming in de utiliteitsbouw, de appartementsbouw en bij renovatieprojecten.

 

Oorspronkelijk gericht op de commerciële sector streeft Claessens NV naar een dienstverlening waarbij een onberispelijke kwaliteit en een snelle en correcte uitvoering hand in hand gaan, dit zowel voor kleine herstellingswerken als voor grote nieuwbouwprojecten.

 

Naast een specialisatie in supermarkten, winkels en tankstations werden doorheen de jaren ook diverse andere projecten gerealiseerd onder meer in de woning- en appartementsbouw.

 

Realisaties in heel België, zowel in nieuwbouw als in renovatie, illustreren de gedrevenheid van de firma Claessens NV en tonen de wil om ook de moeilijkste projecten tot een goed einde te brengen. Een grondige voorstudie en nauw overleg met de bouwheer worden hierbij beschouwd als absolute voorwaarden.

 

Kwaliteit én snelheid, daar staat Claessens NV voor. En als alles dan toch niet verloopt zoals voorzien, dan denken wij met u mee. Daar staan elke dag meer dan 30 medewerkers voor klaar.